12 verbetermethoden op een rij | Welke past bij jouw organisatie?
Groot landelijk onderzoek naar 12 verbetermethoden legt achilleshiel bloot van organisatiesucces en continuous improvement. Download hier het onderzoeksrapport 'De kracht van continu verbeteren', 153 pagina's boordevol verbetermogelijkheden.

Welke verbetermethoden passen bij jouw organisatie?

Tegenwoordig zijn er gelukkig veel goede verbetermethoden beschikbaar. Ze helpen je met het in de dagelijkse praktijk brengen van prestatiemanagement en continu verbeteren. Maar welke verbetermethode past nu het beste bij jouw organisatie en team? Maar liefst 12 verbetermethoden zetten we voor jou op een rij. De datagedreven verbeterspecialisten van de Passionned Group adviseren je graag.

PDCA Lean Six Sigma BPM Kwaliteitsmanagement
Balanced scorecard KPI Kaizen Feedback
360 graden feedback Data Science Scrum

Waarom continu verbeteren?

Onderzoek toont aan dat intelligente organisaties verbeteren niet als een eenmalige exercitie zien maar als een continu proces. Ze doen dat datagedreven, gebaseerd op feiten en gevoel. Want ze willen hun klanten de allerbeste ervaring bieden. En ze willen de beste zijn in wat ze doen. Uit het onderzoek blijkt verder dat wanneer je een verbetermethode structureel toepast je prestaties blijvend toenemen. En dan maakt het niet uit welke verbetermethode je kiest.

naar het onderzoek

Welke verbetermethoden ga jij gebruiken?

De ene methode is de andere niet. Voor bepaalde type processen en organisaties werkt de ene methode nu eenmaal beter dan de andere. En voor nog betere resultaten ga je waar nodig meerdere verbetermethoden combineren. Hier volgt een overzicht van de belangrijkste verbetermethoden met een beknopte beschrijving.

Wat vinden onze klanten?

“Een waardevolle & krachtige Lean training van de Passionned Group. Het team gaf waardevolle feedback bij de nabespreking. Mensen laten nu al ander gedrag zien. Ze gaan anders met elkaar om, benoemen verbeteringen concreter en proberen die te kwantificeren. We gaan nu aan de slag om te kijken hoe we samen met andere teams binnen Lapperre Hearing Systems dit verder kunnen toepassen.”

Dirk Schaele
Director Operations
Lapperre Hearing Systems

Aan de slag met verbeteren

Een belangrijke stap in de verbetercyclus PDCA is doen. Dit geldt ook voor het implementeren van een verbetermethode. Onze specialisten hebben alle praktijkkennis in huis voor het succesvol toepassen van bovenstaande verbetermethoden.

Wij helpen je graag verder

Wil je weten welke verbetermethode het beste bij jouw situatie past? Of wil je meer te weten komen over het implementeren ervan? Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie of een afspraak. Wij helpen je graag verder.

neem contact met ons op

Plaats review

Geef je mening over dit product of deze dienst

Dit veld is verplicht!
Dit veld is verplicht! optioneel
Dit veld is verplicht! optioneel
Dit veld is verplicht! optioneel
Dit veld is verplicht!
Review verzendenHet formulier bevat fouten.

Een selectie van onze klanten

Word nu ook klant

Wil je ook klant bij ons worden? Wij helpen je maar wat graag verder met 12 verbetermethoden op een rij (welke past bij jouw organisatie?) of andere zaken waar je slimmer van wordt.

Leo Kerklaan, Auteur van De cockpit van de organisatie (5e druk)

mr. LEO KERKLAAN

Auteur van De cockpit van de organisatie (5e druk)

neem contact met mij op

Fact sheet

Organisaties geholpen
___
Trainingen & workshops
___
Deelnemers opgeleid
___
Beoordeling klanten
8,9
Consultants & docenten
___
Kantoren
3
Jaar ervaring
15