Praktijkkennis op een breed gebied

De Kennisbank van Passionned GroupVoor elke manager, projectleider, bestuurder, adviseur en medewerker bieden wij een breed scala van artikelen, onderzoeksrapporten, boeken en slimme tools aan. Die publicaties richten zich op het intelligenter maken van jouw organisatie. Hiermee kun je te weten komen hoe je snel kan starten met continu verbeteren, vernieuwen en innoveren.

A. Populaire verbeterboeken & onderzoeksrapporten

In onze kennisbank vind je verbeterboeken, onderzoeksrapporten en praktijkgerichte tools. Zo kun je datagedreven verbeteren van a tot z vorm gaan geven in je eigen organisatie.

B. Gratis artikelen en whitepapers

Onze kennisbank bevat ook een keur aan gratis artikelen en whitepapers. Deze kun je direct downloaden en gebruiken voor het verbeteren van jouw organisatie.

Reviews over "Kennisbank"

Full red starFull red starFull red starFull red starFull red star
Aren Keijzer | ABN AMRO Verzekeringen | 4 november 2019

Ik heb het boek gelezen en meteen een aantal maanden de datacratische PDCA toegepast in een multidisciplinair team voor Retentie. Dan zie je meteen waar we wel goed kunnen verbeteren en waar het blijft hangen in de P en D. Ik ben van plan dit verder en verbeterd door te trekken. Ik heb dus echt veel gehad aan dit boek. Het geeft een mooi praktisch raamwerk en een denkwijze die je in de praktijk kan brengen. Review over Het PDCA-handboek 'Datacratisch werken'.

Full red starFull red starFull red starFull red starFull red star
Wouter Harlaar | CFO Hessing Supervers | 6 juli 2019

Dit rapport van de Passionned Group bevat een erg interessant onderzoek. De resultaten vind ik uitermate verrassend. Review over Onderzoeksrapport 'De kracht van continu verbeteren'.

Full red starFull red starFull red starFull red starFull red star
Bart Bor | Ridder Data Systems BV | 18 juni 2019

Al met al zeer prettig om te lezen en het boek geeft me de zin om ermee aan de slag te gaan. En daarnaast om het gewoon nog eens te lezen uiteraard. Review over Het PDCA-handboek 'Datacratisch werken'.

Full red starFull red starFull red starFull red starFull red star
Stoffel Heijsman | Korpschef | Politie Utrecht | 12 juni 2019

De complexiteit van politiewerk vraagt, zeker in de hedendaagse dynamiek, om slagvaardigheid in het opereren en wendbaarheid in het organiseren. Dat stelt bijzonder hoge eisen aan de sturing en inrichting van politiekorpsen. Mijn ervaring is dat procesarchitectuur daarvoor waardevolle condities creëert. Review over Boek 'Grip op processen in organisaties'.

Full red starFull red starFull red starFull red starFull red star
Hugo van der Horst | Hoofdredacteur | Kwaliteit in Bedrijf | 10 juni 2019

Het onderzoeksrapport van de Passionned Group over continu verbeteren is indrukwekkend te noemen! Review over Onderzoeksrapport 'De kracht van continu verbeteren'.

Toon alle reviews Plaats review

Geef je mening over dit product of deze dienst

Dit veld is verplicht!
Dit veld is verplicht! optioneel
Dit veld is verplicht! optioneel
Dit veld is verplicht! optioneel
Dit veld is verplicht!
Review verzendenHet formulier bevat fouten.

Een selectie van onze klanten

Word nu ook klant

Wil je ook klant bij ons worden? Wij helpen je maar wat graag verder met de kennisbank van de passionned group of andere zaken waar je slimmer van wordt.

Daan van Beek, Eindbaas & specialist in continu verbeteren

DAAN VAN BEEK MSc

Eindbaas & specialist in continu verbeteren

neem contact met mij op

Fact sheet

Aantal organisaties geholpen
397
Aantal trainingen & workshops
398
Aantal deelnemers opgeleid
399
Gemiddelde klantervaring
8,9
Aantal consultants & docenten
400
Aantal kantoren
3
Aantal jaren actief
14