Interim | Tijdelijke expertise of capaciteit nodig?
Passionned Group is dé specialist in datagedreven werken. Onze bevlogen en ervaren consultants helpen grotere en kleinere organisaties bij de kanteling naar een intelligente, datagedreven organisatie. Om het jaar organiseren wij de prestigieuze prijs voor de Slimste organisatie van Nederland.

Interimdiensten

Zoek je tijdelijke capaciteit of interim expertise? Wij helpen organisaties graag met goede interim specialisten en door de wol geverfde managers. Zo kun je niet alleen pieken in drukte opvangen voor bestaande of nieuwe projecten. Maar je krijgt ook specifieke (senior) expertise of verandercapaciteit om je doelen sneller te realiseren.

Huur een interim specialist in

Op zoek naar bevlogen interim-managers?

Onze interim-managers zijn niet zomaar managers. Het zijn absolute toppers in hun vakgebied en beschikken allemaal over het unieke, ijzersterke Passionned-DNA. Ze zijn bevlogen, deskundig en resultaatgericht. Ze helpen je stap voor stap bij het implementeren van slimme oplossingen en veranderingen. Passionned Group levert interim-managers op de volgende terreinen:

Interim-specialisten in alle soorten en smaken

Naast interim-managers beschikt Passionned Group over een groot netwerk aan specialisten op het gebied van business intelligence, Data Science, continu verbeteren en datagedreven werken. Alleen de best passende professionals op je aanvraag worden je gepresenteerd. Hoge kwaliteit, een persoonlijke benadering en continuïteit staan bij ons voorop.

Wij hebben de volgende specialisten voor business analytics beschikbaar:

Wij hebben de volgende specialisten voor lean, kwaliteitsmanagement en PDCA (continu verbeteren) beschikbaar:

  • Kwaliteitsadviseur
  • Procesbegeleider
  • Procesanalist
  • Lean consultant
  • PDCA consultant

Duur van de interim-periode

Onze managers en specialisten huur je in voor een nader te bepalen aantal dagen of uren in de week voor een langere periode. Het kan gaan om enkele weken, 1 maand, 3, 6 of 12 maanden. Hierna is vaak verlenging mogelijk. Passionned Group neemt desgewenst alle rompslomp voor je uit handen. We dragen natuurlijk dan ook zorg voor de administratie en de afdracht van relevante belastingen. Wij hanteren de modelovereenkomst van de Belastingdienst, VNO-NCW en MKB Nederland, zodat je geen zorgen hebt over de fiscale gevolgen voor je organisatie.

Hoe ziet het proces eruit?

Je stuurt ons jouw aanvraag voor capaciteit of expertise. Waar nodig helpen we je met het opstellen van het profiel. Op basis daarvan selecteren we de meest geschikte kandidaten en sturen je een voorstel met tarief, beschikbaarheid en overige condities.

De voordelen van inhuur via Passionned Group

Het inschakelen van de Passionned Group voor interim biedt je organisatie direct een aantal voordelen. De 10 belangrijkste voordelen hebben we voor je op een rij gezet. Hier zijn er alvast een paar:

✓ Alle kandidaten zijn uitgebreid gescreend en geschikt bevonden.
✓ Door onze inhoudelijke expertise kun je er vanuit gaan dat je altijd de beste kandidaat ziet.
✓ Huur je een specialist of manager in, dan krijg je gratis toegang tot onze kennisbank.
✓ Je hebt recht op 10% korting op de opleidingen van de Passionned Academy.
✓ We combineren snelheid met kwaliteit, zodat het inhuurproces vlot verloopt.

Interesse in een samenwerking?

Ben je ZZP-er, freelance consultant of (project)manager en heb je interesse om een samenwerking met Passionned Group aan te gaan? Wij zijn altijd op zoek naar nog meer gedreven en betrokken consultants en docenten. Lees meer over wat we elkaar kunnen bieden: werken bij PG.

sluit je ook aan

Je aanvraag voor interim indienen

Heb je interesse om gebruik te maken van onze interim dienstverlening? Neem dan nu gerust contact met ons op en laat ons weten welke expertise je zoekt.

neem contact met ons op

Plaats review

Geef je mening over dit product of deze dienst

Dit veld is verplicht!
Dit veld is verplicht! optioneel
Dit veld is verplicht! optioneel
Dit veld is verplicht! optioneel
Dit veld is verplicht!
Review verzendenHet formulier bevat fouten.

Een selectie van onze klanten

Word nu ook klant

Wil je ook klant bij ons worden? Wij helpen je maar wat graag verder met interim (tijdelijke expertise of capaciteit nodig?) of andere zaken waar je slimmer van wordt.

Daan van Beek, Eindbaas & specialist in continu verbeteren

DAAN VAN BEEK MSc

Eindbaas & auteur van het boek 'De intelligente, datagedreven organisatie'

neem contact met mij op

Fact sheet

Organisaties geholpen
___
Trainingen & workshops
___
Deelnemers opgeleid
___
Beoordeling klanten
8,9
Consultants & docenten
___
Kantoren
3
Jaar ervaring
15