Advies voor PDCA, Lean, Procesmanagement & Kwaliteitsmanagement
Passionned Group is dé specialist in datagedreven werken, dashboards, KPI's, continu verbeteren, algoritmes, Artificial Intelligence en BI. Onze bevlogen en ervaren consultants helpen grotere en kleinere organisaties bij de kanteling naar een intelligente, datagedreven organisatie.

Advies over continu verbeteren

Naast workshops en trainingen bieden we je onafhankelijk en praktisch advies. Het kan zowel gaan om vraagstukken over PDCA, procesmanagement, lean, kwaliteitsverbetering met plan do check act of het bepalen van KPI’s. En we helpen je natuurlijk graag met de implementatie van datagedreven verbeteren.

Focus op waar het echt om draait

Advies begint met het creëren van gezamenlijke beelden. Eerst maken we het nut en de noodzaak van de verandering helder. Deze beelden belichten we ook met ontwikkelingen uit jouw branche en je strategische doelstellingen en jaarplannen. We stellen de beelden gaandeweg steeds scherper. Zo ontstaat er een gezonde focus ontstaat op datgene waar het echt om draait.

Met elkaar zodat veranderingen meer succes hebben

De uitvoering van het advies doen we in nauwe samenwerking met jou en jouw mensen. Altijd maken we gebruik van de beschikbare expertise in jouw organisatie. Veranderingen hebben natuurlijk meer succes wanneer verbeterteams in jouw eigen organisatie een belangrijke rol spelen. Bovendien is het stukken goedkoper.

Adviesterreinen

Op de volgende terreinen hebben wij ruim 15 jaar ervaring en kun je gebruik maken van ons praktijkgericht advies:

Van veranderen naar verbeteren

Niet elke verandering hoeft te leiden tot verbetering. Wat kan je wel met succes oppakken en wat niet? Deze keuze is een belangrijk onderdeel van ons verbeteradvies. Bovendien zorgt onze integrale, datagedreven aanpak met de drie perspectieven processen, KPI’s en gedrag voor een grotere kans op succes.

neem contact met ons op

Plaats review

Geef je mening over dit product, artikel of dienst

Dit veld is verplicht!
Dit veld is verplicht! optioneel
Dit veld is verplicht! optioneel
Dit veld is verplicht! optioneel
Dit veld is verplicht!
Review verzendenHet formulier bevat fouten.

Een selectie van onze klanten

Word nu ook klant

Wil je ook klant bij ons worden? Wij helpen je maar wat graag verder met advies voor pdca, lean, procesmanagement & kwaliteitsmanagement of andere zaken waar je slimmer van wordt.

Daan van Beek, Eindbaas & specialist in continu verbeteren

DAAN VAN BEEK MSc

Eindbaas & auteur van het boek 'De intelligente, datagedreven organisatie'

neem contact met mij op

Fact sheet

Organisaties geholpen
___
Trainingen & workshops
___
Deelnemers opgeleid
___
Beoordeling klanten
8,9
Consultants & docenten
___
Kantoren
3
Jaar ervaring
16
EDIT POST